Borsa de treball

Data Publicació: 18-07-2022
Referència: 13610
Descripció:

El Hospital Clínic de Barcelona ofrece un puesto de Radiólogo/a en la Sección de Radiología Abdominal combinando asistencia e investigación

La sección se encarga de las exploraciones radiológicas, TC, RM y ecografía del área de abdomen a excepción del área genito-urinaria, incorporando la tecnología más avanzada. Realiza también un alto volumen de procedimientos intervencionistas no vasculares tanto diagnósticos como terapéuticos.

Se ofrece la oportunidad de incorporarse a un grupo de trabajo dinámico y bien organizado con una larga y reconocida trayectoria y con un buen ambiente laboral en el que prima el trabajo en equipo. Se ofrece formación continuada y participación en actividades docentes, así como la posibilidad de participar en líneas de investigación actualmente en marcha o desarrollar nuevas líneas.

Se requiere:
- Licenciatura en Medicina y título especialista en Radiodiagnóstico vía MIR (o título homologado).
- Experiencia en Radiología Abdominal
- Capacidad de trabajo en equipo

Se ofrece:
-Jornada completa

-Nivel de carrera profesional acorde a los méritos hasta Consultor 1 (tercer nivel) con posibilidad de progresar.

-Posibilidad de realizar actividad extra

-Formación continuada

 Para personas interesadas enviar mensaje con CV a spedraza@clinic.cat

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 11-07-2022
Referència: 13587
Descripció:

L’Hospital Universitari Parc Taulí, necessita un radiòleg amb formació via MIR o títol homologat, per l’àrea de Radiologia abdominal, amb incorporació estimada el setembre del 2022. El Departament de Diagnòstic per imatge està acreditat per la formació de 3 residents per any i disposa del certificat ETAP (European Training Assessment Programme).

L’àrea de radiologia abdominal està formada per 11 radiòlegs i disposa de 3 equips de RM (1 de 1T i dos de 1,5 T), equips de TC de 16, 192 y 256 detectors (amb TCfluoroscopia), ecografia d’alta gama, telecomandat i radiologia digital.

Es requereix

-Llicenciatura en Medicina i títol especialista en Radiodiagnòstic

-Experiència en radiologia abdominal

-Capacitat de treball en equip

-Comunicació i bon tracte amb pacients i familiars

-Participació en comitès multidisciplinaris clínics

 

S'ofereix

-Jornada completa

-Bon ambient de treball

-Salari segons conveni SISCAT

-Formació continuada

-Activitat extra

 

Els interessats ha d’enviar carta de presentació i CV al servei de Diagnòstic per la Imatge a l’adreça electrònica mgirvent@tauli.cat.

Persona de contacte: Marta Girvent Telèfon: 936933170

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 19-04-2022
Referència: 13235
Descripció:

Es requereix:  Grau o Llicenciatura en Medicina i Cirurgia.  En el cas del metge/essa especialista, acreditar titulació de l’especialitat pel lloc de treball al que s’opta, via MIR, FIR o PIR.  Domini del català parlat i escrit.  Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. (*) Es valorarà:  Experiència laboral com a metge/essa en l’especialitat.  Formació addicional específica i complementària per al lloc de treball.  Adequació a les característiques i les necessitats de l’equip actual.  Bones aptituds pel tracte amb l’usuari.  Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%. Es cerca un professional amb iniciativa, dinamisme, bon comunicador, orientat a la millora continua i amb capacitat de treball en equip. Les persones interessades hauran de: 1. Registrar-se a https://hcme.borsadetreball.grupsagessa.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars (indispensable Formació en hores i Experiència en mesos). 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, totes les titulacions i carta de presentació). 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta amb el codi BT RAD 22. Termini màxim de presentació de sol·licituds: 31 de desembre de 2022

Sol·licitar més informació